- Actualiteiten - Groenendaal & van Krijl - Gerechtsdeurwaarders

Op 1 mei 2018 heeft de Rechtbank Amsterdam zich uitgesproken over executoriaal derdenbeslag op het saldo van een en/of-rekening.

Lees meer...

Op 27 en 28 september 2017 is Groenendaal & Van Krijl gerechtsdeurwaarders met een stand aanwezig op het Flevo Zakenfestival. Het evenement is op deze beide dagen open voor publiek van 14.00 - 20.00 uur. Wij zouden het erg leuk vinden als u ons een bezoekje brengt zodat we onder het genot van een drankje even kunnen bijpraten.

Mocht u hierin interesse hebben, dan kunt u voor (gratis) entreekaarten contact met ons opnemen. Dit kan via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Meer informatie over het festival kunt u vinden op http://www.flevozakenfestival.nl/.

Op 25 november 2016 heeft de Hoge Raad uitspraak gedaan over de zogenaamde ''veertiendagenbrief'' als bedoeld in artikel 6:96 lid 6 BW. De door de kantonrechter gestelde prejudiciële vragen en de daarop gegeven antwoorden van de Hoge Raad treft u aan in dit document. Bovendien leest u hierin waar u als schuldeiser vooral rekening mee dient te houden. 

Een model van de veertiendagenbrief die aan de gestelde eisen voldoet treft u hier aan.

Mocht u vragen/opmerkingen hebben over (de uitleg van) de nieuwe regeling, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Groenendaal & Van Krijl Gerechtsdeurwaarders is partner van Payt, een online incassoplatform dat het minnelijke incassotraject volledig heeft geautomatiseerd. Via Payt heeft u op meerdere tijdstippen en verschillende manieren herinneringen ontvangen namens de partij waaraan u een betaling verschuldigd bent. Dit is het minnelijke incassotraject. Heeft u na dit traject de openstaande factuur niet betaald, dan wordt het minnelijke incassotraject opgevolgd door een gerechtelijk incassotraject. Het gerechtelijk incassotraject wordt door de deurwaarders van Groenendaal & Van Krijl uitgevoerd. Hoe dat werkt, leest u op onze website.

Groenendaal & Van Krijl Gerechtsdeurwaarders gelooft in de diensten van Payt en is om die reden een partnerschap aangegaan. Het innovatieve en gebruiksvriendelijke platform structureert het incassotraject en maakt het overzichtelijk. Bovendien stelt Payt crediteur en debiteur in staat om via het platform op ieder moment met elkaar in contact te treden over openstaande facturen. De deurwaarders van Groenendaal & Van Krijl kunnen zodoende op een gedegen manier van start met het gerechtelijk incassotraject. 

logo payt 

 

In de periode van 5 juni 2015 tot en met 28 juni 2015 vindt in het Kruithuis van ’s-Hertogenbosch het bezienswaardige evenement ‘’Er hangt iets in de lucht’’ plaats. 

Lees meer...