- Onze aanpak - Groenendaal & van Krijl - Gerechtsdeurwaarders

Wij gaan voor optimale resultaten: er moet snel duidelijkheid zijn. Als het kan met fluwelen handschoen, als het moet laten wij onze tanden zien. Wij geloven in heldere en transparante communicatie, met respect voor alle partijen.

Uw resultaat staat hierbij centraal. Geen dossier is hetzelfde. Onze aanpak kenmerkt zich dan ook door een persoonlijke aanpak van iedere zaak waarbij wij flexibiliteit en snelheid zien als ons handelsmerk. Hierdoor zijn wij onderscheidend, wat resulteert in jarenlange relaties met onze opdrachtgevers.

Belangrijke kernpunten:

  • Korte doorlooptijden: vorderingen worden door ons direct behandeld en acties zullen elkaar snel opvolgen.
  • Efficiënte communicatie: dat betekent zo weinig mogelijk overlegmomenten om een opdracht uit te voeren, snel in contact komen met medewerkers die kennis hebben van uw dossiers en indien gewenst stellen wij één contactpersoon aan voor u als opdrachtgever.
  • Ons werkproces kan op uw wensen worden afgestemd. In bepaalde gevallen kan het raadzaam zijn een afwijkende werkwijze te volgen. We maken hiervoor vooraf duidelijke, schriftelijke afspraken over onze werkwijze zodat iedereen weet waar hij aan toe is.
  • Een laagdrempelige manier van werken waarbij u snel contact hebt met de deurwaarder. Wij delen onze kennis actief en werken altijd volledig transparant.
  • Door onze vergaande automatisering kunnen wij eenvoudig grote hoeveelheden zaken snel verwerken. Deze zaken kunnen elektronisch worden aangeleverd.
  • Er moet een redelijke verhouding zijn tussen de inzet van kosten en de opbrengst. Onze scoringspercentages houden wij nauwlettend in de gaten. Wij zijn erop gespitst om alles in het werk te stellen uw vordering binnen te krijgen, maar zullen u ook direct adviseren een zaak af te boeken als er geen rendement te verwachten is.
  • Wij blijven scherp op de ontwikkelende wet- en regelgeving en zien het als onze taak de beroeps- en gedragsregels strikt toe te passen. Ook op deze manier werken wij aan het imago van onze opdrachtgevers: debiteuren worden gepast en met respect benaderd.