- Incasso - Groenendaal & van Krijl - Gerechtsdeurwaarders

'Laat uw geld niet op u wachten'

Schrikbarend maar waar: wanbetalers kosten de Nederlandse economie jaarlijks zo'n 15 miljard euro. Een groot deel van deze wanbetalers betaalt uw rekeningen bewust laat om de rente op bankkredieten te ontlopen. Iedere dag dat een rekening onbetaald blijft, wordt de kans groter dat deze moet worden afgeschreven.

U levert mooie producten of diensten en bent daar trots op. Als uw klanten u niet betalen, kost dit u veel tijd en geld. Tijd die u beter kunt besteden aan zaken waar u goed in bent. Als geen ander zijn wij gespecialiseerd in het innen van openstaande vorderingen. Dat is waar wij goed in zijn, en daar zijn wij trots op!

Onze ervaren medewerkers kennen het klappen van de zweep, onze vooruitstrevend geautomatiseerde incassosystemen missen geen termijn. Samen maken we ons sterk om uw geld veilig te stellen. Het is immers uw geld.

Altijd online zonder kosten!

Natuurlijk kunt u uw dossiers op de voet volgen. Door in te loggen op onze beveiligde server weet u op ieder moment van de dag waar we staan met het innen van uw geld.